Erve Pezie
 Multifunctionele locatie in een groene long van Almelo

Erve Pezie Arts & Crafts is een multifunctionele locatie in de lommerrijke Westelijke Groene Long van Almelo. Een voormalige Twentsche boerderij
(gekenmerkt door de fundering van Bentheimer steen) uit het begin van de 16e eeuw, compleet met diverse authentieke elementen. Uniek is de rustige ligging in het groen. Een oase voor vogels en vlinders. En voor u in deze Coronatijd. Door de riante tuin rondom onze locatie, is er ook buiten voldoende ruimte voor een vergadering, training of workshop. Perfect voor een korte relaxte wandeling door de tuin om even uit te blazen tijdens een pauze. 

Positieve beleving 

Het Seniorenconvent, een vereniging van oud-journalisten zei het na een informele bijeenkomst als volgt: "De algemene waardering voor uw locatie en de verzorging van de dag van dit bijzonder kritische gezelschap was groot. De smakelijke maaltijd heeft bijgedragen tot een uitstekend verloop van onze dag. De rustige en natuurlijke omgeving, de complete en prettige verzorging en de zeer gastvrije benadering is een aanbeveling”. 

 
E-mailen
Bellen
Map